Arenys de Munt es bolca en fer arribar aliments i mascaretes allà on més falta fan

Avui ha arribat un camió d’aliments pel Disam que descarreguen voluntaris d’Arenys de Munt. La regidora d’acció social, Montse Batista, explica que durant el matí d’avui rebran al voltant de 1.700 kilos d’aliments. La regidora ha volgut agrair la tasca dels veins que s’han ofert com a voluntaris.

Hem tingut l’oportunitat de parlar amb algun dels voluntaris. Pep Comas explica que un cop va rebre la convocatòria no va dubtar a sumar-s’hi a la iniciativa.

I Marc Sansa, també voluntari, comenta que en els moments difícils es quan més hem de demostrar la extraordinària societat que som.

I una altre acció solidaria és la que fan un grup de persones que estan confeccionant mascaretes tant per les residències del poble com per altres llocs.

Montse Batista explica que hi ha tres grups treballan’t-hi. Un d’ells fabrica mascaretes pels hospitals de Calella i Blanes, l’altre grup col·labora amb les residències, botigues i farmàcies i l’últim grup està col·laborant amb l’Hospital Clínic i Vall d’Hebron.

I d’altra banda, Montse Batista destaca el bon funcionament de la xarxa de voluntaris creada per ajudar als grups de factor de risc.