Arenys de Munt encendrà la il·luminació nadalenca, malgrat que hi hagi consellers i els Jordis empresonats

Arenys de Munt tindrà un Nadal molt digne, que Rajoy no el podrà impedir. Amb aquesta idea el regidor de Promoció Econòmica, Josep Sánchez, ha explicat que aquest 2017 es farà un canvi en els llums de Nadal, que seran molt més vistosos, i que s’encendran encara que la situació política continuï sent adversa.

Sánchez ha explicat que la col·locació i compra de nous llums ho ha estat treballant conjuntament amb el PDeCat, i que aquest any es veurà un canvi important respecte a la il·luminació que hi ha hagut fins ara.

Els veïns del tram obert a la Riera poden optar per renovar l’escomesa de clavegueram

Com sempre, la Riera serà l’eix del poble també per Nadal. I el govern espera que les obres a la vorera entre la Plaça i el Bellsolell quedin acabades abans de festes, que parin uns 10 dies, i que Ses Majestats els Reis de l’Orient puguin baixar per la Riera.

De moment, però, les obres estan en marxa i ara és quan els veïns del tram aixecat que ho desitgin poden renovar la seva escomesa de clavegueram. La idea és aprofitar que s’han aixecat les voreres per oferir als veïns la possibilitat de fer nova la connexió a la xarxa de clavegueram a un preu força assequible.

Els veïns interessats poden fer la sol·licitud contactant amb l’Ajuntament o bé també a través de la pàgina web municipal.del 2018, quan l’obra actual estigui més avançada. Tot i això, Castillo ha dit que abans d’acabar aquest 2017 hi pot haver ja algun escocell arreglat, dels que no són enjardinats.