Arenys de Munt defineix el cartell d’actes en suport de la Marató de TV3

Del 15 al 18 de desembre, tindran lloc a Arenys de Munt diferents activitats solidàries per a la 31a edició de la Marató de TV3, que se celebrarà el diumenge 18 de desembre i aquest any va dedicada a la salut cardiovascular, amb el lema “La Marató sempre batega”.

El dijous 15 de desembre, a les 5 de la tarda a la seu de Voluntaris per Arenys de Munt, que és al carrer de les Flors, 54, es farà un taller de centres de Nadal per vendre el dia de la Marató, a càrrec d’Antònia Tarrés, amb la col·laboració de Voluntaris per Arenys de Munt.

El divendres 16 de desembre, de dos quarts de 5 a les vuit del vespre a la plaça de l’Església, hi haurà tarda infantil amb xocolatada, tallers, pintacares i jocs, amb la col·laboració de l’AFA Sant Martí, l’AFA Sobirans i Voluntaris per Arenys de Munt.

El dissabte 17 de desembre, de 10 a 2 a la plaça de l’Església, es farà una activitat gegantera, xocolatada i arrossada popular. El preu del plat d’arròs serà de 6 euros i els tiquets es vendran a l’Esplai de manera anticipada. Caldrà dur plat o carmanyola. Aquest acte comptarà amb la col·laboració de la Colla de Geganters d’Arenys de Munt, Voluntaris per Arenys de Munt, l’APAAM i l’Esplai de Jubilats Verge del Remei.

Per acabar, el diumenge 18 de desembre, dia de la Marató, d’11 a 2 a la plaça de l’Església, hi haurà ballada de country, amb la col·laboració del Grup de Country d’Arenys de Munt i Voluntaris per Arenys de Munt.

N’hem parlat amb Pep Juvanteny Planas, de l’entitat Voluntaris per Arenys de Munt.