Arenys de Munt commemora l’1 d’octubre amb la descoberta d’un monòlit de record

Ahir durant tot el dia Arenys de Munt va commemorar l’1 d’octubre amb tot un seguit d’actes com ara la inauguració de l’exposició fotogràfica “L’urna dels desitjos”. A la sala municipal, es van col·locar unes urnes i unes paperetes de vot en les que la gent va poder escriure els seus desitjos.

Aquesta exposició es podrà visitar tota la setmana mentre l’Ajuntament estigui obert. La regidora de cultura, Tònia Vila, explica que es van poder llegir escrits d’esperança, demanant la llibertat dels polítics i declaracions de la República.

A les 12 del migdia es van fer els actes institucionals amb l’acompanyament de les cançons de Els Rossinyols, el Cor femení Aloc i Veus de Munt. Seguidament es va fer la lectura del manifest i la descoberta del monòlit 1 d’octubre amb les paraules:  Democràcia, Llibertat, República Catalana.

Ja a les 2 del migdia, es va fer una paella popular i a la tarda una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Granollers.

Per la seva part, Imma Moratalla de l’ANC d’Arenys de Munt ha qualificat la jornada d’exitosa i ha agraït l’alta afluència de públic a tots els actes programats.

D’altra banda, la trobada de cada dilluns es trasllada a demà a les 9 del vespre a la plaça de l’Església a causa de la manifestació convocada per avui a la tarda a Barcelona.

Concretament la manifestació està convocada a 2/4 de 7 i anirà plaça de Catalunya al parc de la Ciutadella, davant del Parlament. Durant la marxa, es desplegarà una gran pancarta amb el missatge “Self-determination is a human right”.