Arenys de Munt commemora el Dia Internacional Contra la Violència de gènere

La regidora d’igualtat de gènere, Maria Àngels Gros, explica que des del dimecres 25N i fins al diumenge hi haurà instal·lat un muntatge a la Plaça de l’Església com a homenatge a les víctimes de violència masclista.

La situació sanitària que vivim obliga a que no es pugui realitzar la lectura presencial del manifest, però des de l’Ajuntament s’ha editat un vídeo en el qual diverses persones del poble llegeixen una part del manifest. Les imatges es publicaran aquest dimecres.

I per últim, també es penjaran diverses pancartes amb missatges de rebuig a la violència de gènere a diferents punts del poble.

I també per commemorar aquest dia, dissabte al Centre es portarà a terme l’espectacle Flors vives, poesia de dones.

Un any més, el Centre i Donaviva se sumen a les reivindicacions del Dia internacional contra la violència de gènere preparant un nou espectacle reivindicatiu.

“Flors vives, poesia de dones”, constarà de dues parts: En primer lloc, es farà una recitació de poemes escrits per dones a càrrec de Gemma Sangerman, Carme Colomer, Joan Llavador, Anna Moore i Toni Cantallops. I seguidament, l’Alícia Muns interpretarà Raons de vidre, un monòleg escrit i dirigit per Toni Cantallops. La proposta és per dissabte a les 8 del vespre, a la sala Corrioles, i la venda de les entrades a la web del mateix centre o a secretaria.