Arenys de Munt celebrarà el Dia Mundial de la Salut el proper dijous dia 13 amb diferents activitats

Aquest proper divendres es celebra el Dia Mundial de la Salut, en reconeixement a la salut com un dret bàsic i universal, així com fomentar l’accés a l’atenció sanitària de qualitat a totes les regions del món, especialment a la població de recursos escassos. Aquest dia va néixer l’any 1948 quan l’Assemblea Mundial de la Salut va proclamar el 7 d’abril com a Dia Mundial de la Salut. Aquesta data va ser escollida perquè va ser la data en què es va fundar l’Organització Mundial de la Salut (OMS) l’any 1948.

Aquí a Arenys de Munt s’han preparat diferents activitats emmarcades en la celebració d’aquest dia. Això sí, es duran a terme el proper dijous 13 d’abril. A la plaça de l’Església hi haurà instal·lada una carpa informativa d’hàbits saludables, de l’eina digital “La Meva Salut” i del document de voluntats anticipades. Paral·lelament, també a la plaça, es farà un taller d’atenció a la respiració i l’exercici físic.

Ja a la tarda, a l’Escola Bressol La Petjada, es durà a terme una taller de primers auxilis per a  famílies amb infants dels 0 als 3 anys. La ponent serà la Dra. Sònia Amoretti, amb qui hem tingut la sort de parlar a l’informatiu.