Arenys de Munt celebra el dia de la Diversitat Cultural amb una exposició i el conte infantil La Maleta

Aquesta tarda a dos quarts de 6 s’inaugura l’exposició Identitats polièdriques, organitzada pel Centre de Formació d’Adults Enric Camón i el Centre Moral. La mostra es podrà veure des d’avui, quan es farà una inauguració sempre seguint en tot moment les mesures Covid-19. L’exposició està oberta a la Sala Mercè Paluzie fins dimarts de la setmana que ve, dia 25. Es podrà visitar divendres de les 6 a les 8 del vespre, i dissabte i diumenge  de les 11 a la una del migdia i de sis a vuit del vespre.

Anna Moore Forn, del CFA Enric Camón, ha comentat que a la mostra s’hi veuran reflectides 5 de les cultures estrangeres que viuen a Arenys de Munt i que servirà per conèixer millor a les persones de fora quev iuen al municipi

 I encara relacionat amb aquesta jornada i abans de tancar la temporada 2020/2021, Rau Rau ens proposa una bonica història perquè els més petits i petites puguin entendre i celebrar el Dia Internacional de la Diversitat Cultural pel Diàleg i el Desenvolupament dins la Setmana de la Interculturalitat. Sílvia Serra, narradora de contes i rondalles, ens emocionarà amb La Maleta: una història emocionant sobre els refugiats.

Un dia un estranger arriba amb només una maleta. Es planta al bell mig d’aquell bosc sense saber on anar. Tothom es comença a preguntar què hi fa allà, d’on ve i què hi porta dins la maleta. Una història que ens parla sobre el valor de l’amistat, el valor que suposa ser diferents i la valentia dels que són capaços d’acceptar i cuidar els altres. Silvia Serra ha passat pels micròfons del Cafè del Matí.

Silvia Serra ha explicat també que durant aquesta setmana ha explicat el conte a una escola de Calella i ha destacat la resposta dels nens i nenes assegurant que són molt conscients de la situació que pateixen els immigrants.

Com dèiem, el conte s’explicarà aquest diumenge a les 6 de la tarda. Les entrades es poden adquirir a entrapolis.com