Arenys de Munt amb La Marató de TV3

Com ja vam explicar ahir, divendres els Voluntaris posaran inflables per recaptar diners, serà a la plaça de l’Església. A més de la parada de Nadal també es farà el sorteig d’una panera.

I dissabte, els nois i noies de 1r a 6è del menjador de l’Escola Sobirans, juntament amb els monitors, han preparat l’activitat del pessebre vivent, que cada any fan amb els alumnes de menjador.

Teresa Villalmazo, del menjador del Sobirans, ha explicat que aquest any volen fer el pessebre vivent a favor de La Marató de TV3 i obert a tothom. Es cobrarà 1€ per espectador, posaran paradetes de venda de treballs manuals i ponsèties, i oferiran xocolata calenta amb melindros per esmorzar. Això serà el dissabte dia 16, a les 11 del matí.

I a Terra Eqüestre d’Arenys de Munt també volen participar amb la Marató.

Per una banda, com cada any, els alumnes de l’Escola d’Equitació participaran en un concurs social de doma clàssica on demostraran tot el que han après durant l’any i aprofitant la ben entesa, hi haurà habilitada una pista on els nens i nenes podran fer passejades amb ponis.

Aquesta activitat serà aquest diumenge i oberta a tothom. A més hi haurà una guardiola on la gent podrà aportar la voluntat i participar del sorteig d’obsequis varis.

D’altra banda, enguany, el Centre s’apunta a la iniciativa de “El dia més Curt”, que proposa la Federació catalana de Cineclubs i que pretén que el gran públic pugui gaudir del visionat de curtmetratges en sales de cinema.

El Centre s’hi afegeix de forma solidària programant una matinal de cinema, el diumenge a les 12 del migdia, dedicada al públic familiar i on es podrà gaudir de 5 curtmetratges: Sputnik, 5,80 metres, Morning Cowboy, Big Boom i Metronomic.

L’entrada és gratuïta, però es recolliran donatius també per a la Marató de TV3.