Arenyencs i arenyenques surten al carrer per reivindicar la igualtat el dia 8 de març

Ahir va ser dia 8 de març, Dia internacional de la dona, i a Arenys de Munt es van fer un seguit d’activitats. Els actes van començar amb el tradicional repartiment de clavells que va oferir Donaviva. Després es va fer la lectura del manifest institucional, la performance “El violador ets tu”, una actuació de contacontes familiar i l’espectacle “Equilibris”. La regidora d’igualtat, Maria Angels Gros, va explicar que el contacontes tenia per objectiu inculcar els valors de la igualtat als infants des de ben petits.

Maria Àngels Gros va valorar de manera positiva els actes que es van dur a terme i l’afluència de gent que hi va haver. La regidora també va voler destacar la importància de la revindicació feminista.

Per la seva part, Maria Serret, de Donaviva, va explicar els actes que s’han fet i es faran des de l’Associació.

Els actes continuaran aquest dimecres a les 4 de la tarda, a la Sala Corrioles, on tindrà lloc un taller de defensa personal per a dones organitzat per Donaviva. Divendres a les 7 de la tarda a Can Borrell hi haurà la xerrada “El món laboral, una injustícia per a les dones”, a càrrec d’Irina Fuset i diumenge es farà una classe oberta de Bollywood de 2/4 de 12 a 2/4 d’11 a la Sala Corrioles. Aquestes tres activitats estan organitzades per Donaviva.