Aquesta setmana queda anul·lada la parada del bus de l’Eixample per unes obres al carrer Amadeu Vives

Aquesta setmana hi ha afectacions de mobilitat al carrer Amadeu Vives, situat a l’àrea de l’Eixample, el carrer que puja cap a la carretera a l’alçada de la parada del bus. I afecten a l’itinerari del bus i a la parada, que queda anul·lada. A causa de les obres que s’estan duent a terme al carrer Amadeu Vives núm. 3 i que han de connectar els serveis de llum, aigua i clavegueram,  aquesta setmana, d’avui fins divendres, el carrer Amadeu Vives veurà reduïda l’amplada del carrer i els dies 27 i 28 de juny, és a dir, demà i demà-passat, restarà tallat completament al trànsit.

Aquestes actuacions afecten el recorregut de la línia de bus de manera directa i, per garantir la seguretat dels autobusos i els horaris del recorregut, s’anul·la la parada de la rambla Eixample núm. 97 tota aquesta setmana. La parada més propera és la de la carretera de Torrentbò núm. 4.

Així mateix, s’habilita punt de recollida d’escombraries a la rambla Francesc Macià amb Amadeu Vives. Ho aha explicat el cap de la policia d’Arenys de Munt, Javi Reina

Per altra banda, avui, finalment, es comença a tapar i pavimentar el forat que fa setmanes hi ha a la Riera, a l’àrea de l’Eixample, a prop de la font. El van fer per arreglar una fuita d’aigua però no es va poder tapar de seguida. Ha calgut esperar fins avui que s’hagi pogut posar solució al forat, ja que pavimentar la Riera requereix tenir disponible els panots que es van utilitzar en la construcció i l’asfalt de color terrós. Així ho ha explicat Àlex Solà Surís, cap tècnic d’Aigües d’Arenys.