Aquesta setmana ja es posaran llums de Nadal

L’ajuntament d’Arenys de Munt instal·larà durant aquesta setmana uns nous llums de Nadal. Aquest servei es va posar a licitació fa un temps i recentment s’ha conegut l’empresa guanyadora, que ha presentat una oferta molt competitiva millorant la qualitat de l’enllumenat. Recordem que actualment que són tres empreses que s’encarreguen per separat del subministrament, de la instal·lació i del manteniment dels llums.

El regidor de Promoció econòmica, Josep Sánchez, avança que de cara l’any vinent es buscarà una única empresa que gestioni tan la instal·lació com el manteniment.

La instal·lació dels llums començarà aquesta setmana. A causa de l’acte vandàlic on es va trencar el cablejat d’acer, els terminis s’han endarrerit. Tot i això, Josep Sánchez  ha volgut tranquil·litzar als veïns afirmant que gaudirem d’un gran enllumenat i d’una fira de Nadal d’alt nivell.

Com a novetat, aquest any es col·locaran llums a zones del poble on en darrers anys no n’hi havia com per exemple el carrer Generalitat i l’entrada del polígon industrial.