Aquesta setmana hi ha Consell d’Administració de GUSAM (avui) i Consell del Poble (dimecres)

Avui tindrà lloc un consell d’administració de l’empresa municipal GUSAM. En ell s’hi portarà, entre d’altres, l’aprovació del pressupost en el qual està inclosa la partida destinada a la construcció del nou edifici de l’empresa municipal. Josep Sánchez, alcalde i president de GUSAM, explica que la idea del govern és que els serveis de Promoció Econòmica i Acció Social es traslladin al nou edifici.

També es portarà la modificació del consell d’administració per tal que estigui format per persones amb un perfil menys polític i més tècnic.

El consell d’administració tindrà lloc avui a les 7 de la tarda a la Masia de Can Borrell.

I demà dimecres es tornarà a reunir el Consell del Poble per continuar parlant del pressupost municipal.Concretament l’equip de govern escoltarà les propostes dels membres del consell del poble després que hagin analitzat l’esborrany del Pressupost Municipal 2020. L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, creu que serà una trobada productiva que ajudarà a elaborar un pressupost positiu per Arenys de Munt.

Sánchez ha afegit que elaborar un pressupost és una tasca complicada ja que el govern té el deure de complir amb el programa electoral però sense descartar propostes de l’oposició.

Per últim l’alcalde ha volgut remarcar que malgrat es tracta d’un pressupost anual s’ha d’elaborar tenint en compte els 4 anys de mandat.

El consell del poble tindrà lloc aquest dimecres a les 7 de la tarda a la Sala Municipal.