Aquesta setmana es fan les jornades verdes a l’Escola Sobirans amb propostes ecològiques i sostenibles per a l’alumnat

Unim ara dos conceptes: el medi ambient i l’educació perquè l’Escola Sobirans, que és escola verda, dóna avui el tret de sortida a la “Setmana verda” amb un munt d’activitats. L’Escola Sobirans impulsa aquesta iniciativa i ha preparat diverses activitats i tallers per tots els cursos que formen el centre. Aquestes activitats comencen avui amb una passejada per l’entorn que han fet els alumnes de 3r i 4t. Clara Esteban, Vicky Bosch i Nil Cuesta, alumnes de l’Escola han vingut al Cafè del Matí a explicar-ho.

Demà no hi ha cap activitat programada però sí dimecres. Els alumnes de P3, P4 i P5 faran un conte amb titelles i la resta de l’escola elaborarà diversos tallers.

L’endemà, dia 16, els alumnes d’infantil faran un altre conte, els alumnes de 1r visitaran la deixalleria i la resta realitzaran diferents activitats.

Les activitats continuaran també el dijous dia 17. Hi destaca la campanya “Hollywerd” que faran els alumnes de 1r i l’activitat de geocaching que faran els alumnes de 5è.

La setmana verda clourà divendres al vespre amb la nit d’estels. Una activitat de l’escola de natura del corredor dirigida a famílies, alumnat i mestres del Sobirans.

Aquestes activitats tenen com a objectiu conscienciar i millorar el respecte cap al medi ambient.