Aquesta nit han entrat a robar a tres empreses de la zona industrial i dies abans van robar a cases de Ca l’Aranyó i La Creueta

Aquesta matinada la policia local ha rebut l’avís que havia saltat l’alarma a una empresa de la zona industrial d’el Torrent d’en Puig. Mossos i policia s’hi ha adreçat, però tot estava a lloc i no hi han trobat a ningú. Aquest matí, però, la policia ha sabut que s’han endut una caixa amb diners d’una altra empresa, i que han intentat entrar a una altra fent-hi un forat, tot i que finalment no ho han aconseguit. De tot plegat en parla Javi Reina, cap de la policia local.

D’altra banda, el dia 19 van entrar a robar a una casa de Ca l’Aranyó, i abans d’ahir a La Creueta. Afortunadament, en el moment dels robatoris els propietaris no hi eren. Ara mateix està actiu el dispositiu de la policia científica i dels Mossos d’Esquadra, que busquen proves per trobar als culpables. Des de la policia local demanen que tothom que vegi vehicles o persones sospitoses els avisi o truqui al 112.