Aquesta matinada ha començat la campanya electoral per les eleccions municipals del 26 de maig

I des dels informatius farem un seguiment de les principals prioritats que defensen els partits que si presenten.

Esquerra Republicana d’Arenys de Munt considera que el Centre Cívic és un espai de primera necessitat. Recordem que el Centre Cívic és un equipament que ha estat promogut per Esquerra tot i no comptar amb el suport de totes les forces de l’oposició.

Tònia Vila, segona a la llista d’Esquerra defensa que el Centre Cívic serà un equipament obert a tothom i explica que en aquest moment s’estan fent les obres de la part exterior.

Paral·lelament s’ha obert un procés de participació ciutadana on es poden aportar propostes per la distribució interior de l’edifici.

D’altra banda, Esquerra presenta la iniciativa “L’Alcalde t’escolta”, que consisteix en una línia de comunicació telefònica i de Whatsapp amb la qual els veïns podran contactar amb l’Alcalde per fer-li arribar les seves propostes, neguits i comentaris.

Aquesta és una de les eines amb les quals Esquerra pretén potenciar la comunicació directe amb els veïns.

I per tancar el bloc d’Esquerra enceta la campanya posant en valor la feina feta des del 2013. En el vídeo “Més Arenys de Munt” apareixen veïns i veïnes del poble de diferents àmbits, transmeten la voluntat de revalidar el lideratge de la política municipal amb un govern republicà més fort.

El vídeo que han realitzat també reflecteix de manera sintètica el projecte que defensa l’equip d’ERC i que s’ha centrat en deu punts estratègics.

Noticia sencera:

Junts per Arenys de Munt vol que l’edifici del Mercat sigui un espai de referència cultural.

Abel Coll, segon a la llista explica que en cultura també volen crear un carnet cultural, potenciar cicles culturals i que la Festa Major sigui un referent a la comarca.

Pel que fa a joventut, entre les seves prioritats es troba traslladar l’espai jove a la sala municipal d’exposicions.

Noticia sencera:

La Cup d’Arenys de Munt  marca com a objectiu principal del programa  recuperar la sobirania.

El seu cap de llista, Guiu Muns explica que volen recuperar la importància de les persones, i que tan els joves com la gent gran siguin actius en el poble.

A més a més, la CUP vol construir una zona d’habitatges socials per a joves, gent gran i famílies. També consideren urgent la construcció d’un geriàtric.

Noticia sencera:

Una de les prioritats del PSC d’Arenys de Munt és impolsar politiques actives de prevenció de la salut. La número 6 de la llista socialista, Magda Viaplana, explica quins són els objectius.

Noticia sencera:

La resta dels partits que es presenten a les eleccions els escoltarem en propers informatius ja que no disposen d’un temps suficient per realitzar una notícia diària.