Aquest vespre s’aproven al Ple les contribucions especials de Riera i Penya i les bases d’un nou concurs d’emprenedoria

Avui hi ha Ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, i avui si que hi ha diversos punts d’interès i importants. El primer d’aquests és l’aprovació inicial de les contribucions especials que han de pagar els veïns de la part baixa de la Riera per a les obres d’urbanització de la Rambla Riera i Penya i connexió amb Sant Carles, al tram 4 de les obres. L’alcalde d’Arenys de Munt ha explicat que s’aprovarà una primera xifra, però que normalment sempre acaba sent menys diners que s’han de pagar perquè la licitació s’adjudica al preu més baix. Així mateix comenta que només han de pagar els veïns que tenen la casa a tocar de la llera de la Riera. No ho han de fer els veïns de l’altre costat que tenen la casa a la carretera. Per no fer un greuge amb altres parts de la Riera on hi ha veïns als dos costats, l’Ajuntament assumeix més cost de l’obra.

Aquest és un punt d’interès del Ple però també que hi ha altres punts destacats com una modificació de l’encàrrec de gestió de la deixalleria a GUSAM, on es s’amplia la dotació pressupostària per ampliar personal a la deixalleria durant l’estiu. I un punt encara més destacat és l’aprovació de les bases reguladores del concurs d’emprenedoria “Arenys de Munt emprèn”, que canvia la seva gestió i tramitació per fer-lo més fàcil de justificar.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a l’alcalde, Josep Sánchez Camps, emesa a l’informatiu de la ràdio

A la part de control es debatrà una moció de Junts per Arenys de Munt per a una millor gestió dels ERTO’s. Santi Morell Capellera, portaveu de Junts per Arenys de Munt, ha explicat que es val aconseguir un reconeixement de l’esforç de les persones que estan patint un ERTO. També reclamen que la gent que està en ERTO no hagi de pagar IRPF per no veure’s obligats a pagar a la declaració de renda al tenir dos pagadors.

El Ple es fa a dos quarts de vuit i seguirà amb precs i preguntes de l’oposició i dels veïns que enviïn els seus comentaris a través del Whatsapp de la ràdio. Es pot seguir per la ràdio i per la web actes.arenysdemunt.cat.