Aquest vespre hi ha Ple de l’Ajuntament

Serà un Ple amb un total de 23 punts en l’ordre del dia, comptant-hi, això sí, els precs i preguntes i la part de control. Si comptem només els punts amb contingut de la part dispositiva, llavors només n’hi ha quatre.

Com sempre tot començarà amb l’aprovació de l’acta anterior, que des que és gravada en vídeo mai hi pot haver cap tipus d’al·legació. El primer punt que debatran els regidors és la modificació dels estatuts del consorci de Promoció turística Costa del Maresme. I després es debatrà una modificació del Pla estratègic de subvencions i el seu text refós.

Aquests dos punts els ha comentat l’alcalde, Josep Sánchez Camps

Entre mig d’aquestes dues qüestions que ara comentàvem amb l’alcalde, es debatrà l’aprovació inicial del Pla Especial i catàleg del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental d’Arenys de Munt. L’ha explicat la regidora d’Urbanisme, M.Àngels Gros Argelés

I un altre punt del Ple és la modificació del conveni que l’Ajuntament té signat amb el Consell Comarcal en matèria de Serveis Socials. Es tracta de fer una modificació al conveni que es va aprovar per Ple el 5 de setembre de l’any passat i a través del qual es rep suport de l’ens comarcal en qüestions que tenen a veure amb l’assistència social. Ho ha comentat la regidora d’Acció Social, Montse Batista i Alsina

El Ple el podran seguir en directe a partir de dos quarts de vuit per la nostra emissora, Ràdio Arenys de Munt, i si volen veure les cares als regidors tenen l’opció de buscar el canal de Youtube de l’Ajuntament ja que també s’emet per allà en streaming en directe.