Aquest tram final de setmana serà ja el darrer episodi d’afectacions importants a la mobilitat per les obres de la rotonda

Des d’avui a les 10 del matí els carrers Enric Morera i Barbeta tornen a tenir el seu sentit de circulació habitual. Però hi ha altres canvis de mobilitat previstos entre avui i dissabte que tenen a veure amb l’obra de la rotonda.

La previsió és que es pugui fer la pavimentació final de la rotonda de la C-61, que es durà a terme els dies 4 i 5 de novembre. Per tant s’haurà de donar pas alternatiu a la carretera per tal de poder executar les obres. És per això, i en previsió de les dificultats de circulació que pot haver-hi, que a partir d’avui dia 2 de novembre s’ha restablert la circulació de la zona d’Enric Morera i el carrer Barbeta, tornant a deixar-los en el seu sentit original, per tal de donar accés al nucli urbà de la població pel carrer Enric Morera i alleujar la circulació de la C-61.

Amb motiu d’aquesta pavimentació, el divendres 4 de novembre el carrer Pasqual i el rial de l’Horteta restaran tallats al trànsit amb accés limitat a veïns, que hauran d’entrar i sortir pel rial Pasqual, per la qual cosa s’habilitarà aquesta via de doble sentit de circulació durant aquell dia i mentre durin les actuacions a la via.

Pel que fa al dissabte 5 de novembre, es procedirà a l’asfaltatge de la part descendent, per la qual cosa no es podrà accedir al polígon industrial per la rotonda de la C-61, sinó que s’hi haurà d’accedir pel carrer Pla de Cadellans.

Ho ha explicat el regidor de Mobilitat, Àngel Castillo Vallcorba. Ha reconegut que a la pràctica s’ha demostrat que el canvi de circulació no funcionava, i s’ha rectificat. Castillo ha assegurat que aquset dissabte serà l’últim dia que hi haurà afectacions importants per l’obra, i sobretot, no hi haurà obres ni afectacions la setmana vinent, que és Festa Major. Per tant aquest divendres i dissabte hi haurà un reforç important d’agents controlant el trànsit i dirigint els vehicles, per evitar col·lapses.