Aquest proper dilluns comença la preinscripció d’alumnes per al curs 2021-2022 a l’Escola Bressol Municipal La Petjada d’Arenys de Munt

És un procés híbrid, que combina una part telemàtica amb una de presencial. El procés de preinscripció és el moment clau de l’any on se sap quanta gent vol anar a una determinada escola, i a partir d’aquí s’organitzen les aules i les línies de cada centre. On això sol comportar més polèmica és a l’etapa de primària. Per sort a l’etapa de llar d’infants, almenys a Arenys de Munt, no hi sol haver mai problemes de famílies que s’hagin quedat sense plaça.

La directora de l’Escola Bressol Municipal La Petjada d’Arenys de Munt, Agnès Pueyo Mamé, ha comentat que el procés acaba el divendres 21 de maig i aquest any és hibrid. Una part es fa telemàtica, omplint la sol·licitud a través de la web de GUSAM. Després es porta la documentació presencialment a l’escola. Pueyo dsetaca que l’Escola bRessol viu un bon moment en número d’alumnes, però que no sol haver-hi problemes per obtenir-hi plaça. De la seva metodologia en destaca el seu concepte d’infant, veient-lo com un ésser únic i irrepetible, que se’l tracta amb respecte a totes les seves decisions.

 Les dates de preinscripció també són les mateixes per a l’Escola Bressol la Caseta Amagada d’Arenys de Munt