Aquest mes de juliol s’ha obert el període de matriculació al curs 2022-23 del Centre de Formació d’Adults Enric Camón

S’ofereixen cursos de preparació per  Formació Instrumental, Graduat en Educació Secundària (GES), proves d’accés a Grau Mitjà (GM), proves d’accés a Grau Superior (GS), proves d’accés a la Universitat (+25/+45), proves lliures de català, proves lliures d’anglès, francès, Història de l’art i Gabinet d’escriptura.

La major part dels cursos s’iniciaran el 12 de setembre. Per a l’alumnat nou, es faran les sessions informatives i les proves de nivell el 8 de setembre a les 19 h al CFA Enric Camón (Escola Sant Martí).

Anna Moore Forn, professora del cebtre, explica que l’objectiu és impartir classes amenes tenint en compte que els alumnes són gent amb responsabilitats familiars i laborals.

Josep Lluis Rodríguez, director de l’escola, comparteix les paraules d’Anna Moore i afegeix que intenten, entre professorat i alumnat, crear una família.

Les inscripcions s’efectuaran durant el juliol i l’agost a GUSAM (rial Bellsolell, 5, 1r pis) de 10 a 1. Durant el setembre s’atendran a l’Escola Sant Martí (c/ Generalitat, 2) de 7 a 9 del vespre.