Aquest matí un vehicle s’ha accidentat tot sol a la carretera, estampant-se contra un arbre

Aquest matí s’ha produït un accident de trànsit a la carretera de Sant Celoni, a tocar de la fàbrica Grobelastic. Sobre les 8 del matí s’ha produït aquest accident on no s’hi ha vist involucrats altres conductors. El cap de la Policia Local, Javi Reina, ha explicat que un cotxe quec irculava en sentit ascendent ha sortit de la via i ha xocat contra un arbre. La conductora i única ocupant del vehicle ha resultat ferida lleu i traslladada a l’hospital de Mataró. Per la deformació del vehicle, l’impacte ha estat violent, però la carroceria, els airbags i els cinturons han absorbit l’impacte i han evitat que la conductora es fés més mal. Si l’impacte hagués estat lateral les lesions haguessin estat molt més greus. S’estan investigant les causes de la sortida de la via, però tot apunta a una distracció i manca d’atenció a la conducció. La versió dels testimonis és que el vehicle no ha girat la corva cap on tocava, ha envait el sentit contrari i ha impactat contra un arbre de l’altre costat de la via.

Reina ha explicat que el radar pedagògic situat a la carretera fa que la majoria de conductors vagin a la velocitat que marca la via i no és habitual que s’hi vagi més ràpid del compte. Reina demana que els pocs conductors que corren més del compte deixin de fer-ho i respectin la velocitat, tenint en compte que es tracta d’una travessera urbana.

A l’accident hi han intervingut dues patrulles de Policia Local, una patrulla dels Mossos d’Esquadra, ambulància, Bombers i brigada de neteja.