Aquest matí s’han plantat dos plataners a la zona de l’Eixample per substituir els que van retirar perquè estaven malmesos

Per aquest motiu, durant uns dies la zona quedarà senyalitzada per seguretat. El regidor de medi ambient, Jordi Maimí, explica que aquesta setmana ja disposaran de l’estudi de l’arbrat de la riera i podran saber com actuar. Tot i així avança que segurament s’haurà de treure algun arbre més l’any vinent.

D’altra banda, el regidor parla d’altres actuacions que es faran a la zona del camí de Lourdes i a la zona de can Jalpí, com per exemple a la zona de bambús que està molt malmesa i la volen recuperar.

Una altre actuació que es farà es posar cartells a espais naturals perquè la gent prengui consciencia de que la natura s’ha de cuidar.

Jordi Maimí també ha volgut agrair a la població la seva col·laboració amb la recollida del porta a porta ja que s’han augmentat les xifres del reciclatge a un 70%.

Finalment recordem que com cada any el dia 24 i 31 de desembre no hi haurà recollida al vespre, i que per tant la brossa s’haurà de treure a les 3 de la tarda.