Commemoració del Dia de la Dona

L’Associació Donaviva ha programat un seguit d’activitats a la plaça de l’Església amb el tradicional repartiment de clavells. Laura Masdeu, de l’Associació ha detallat les activitats que s’han fet durant el matí, com la xocolatada, la mostra de mocadors de colors o la venta de bosses solidaries fetes per la Santosh.

D’altra banda, Donaviva i el grup de teatre del Centre Moral representaran aquest cap de setmana l’obra “Reflexos de Lluna”. Durant l’obra es recitaran poemes escrits per Gioconda Belli. El director de l’obra, Joan Llavador, ha explicat que es tracta d’una obra reivindicativa i on es vol donar importància a les dones i aprofundir en el seu univers.

La representació serà a la sala Corrioles, dissabte a 2/4 de 10 del vespre i diumenge a 2/4 de 7 de la tarda. Les entrades es venen al web del Centre Moral i a secretaria, i també es vendran 20 minuts abans de la sessió.

I aquest migdia davant de l’ajuntament d’Arenys de Munt s’ha llegit el Manifest Institucional del 8 de març. L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda ha remarcat la importància de les reivindicacions que es fan en el dia d’avui.

Per la seva part, la presidenta de Donaviva Maria Serret ha dit que encara queda molt feina a fer, i que és necessari fer-la a través de lleis d’igualtat i la regidora d’Igualtat, Tonia Vila ha parlat de l’obra de teatre d’aquest cap de setmana i de la propera publicació del llibre “Dones d’Arenys”.