Aquest matí la ràdio ha sortit al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi

Hem comptat amb la participació de diferents rapsodes locals, en Toni Cantallops, en Joan Umbert “El niño” o en Pere Marpons han recitat escrits i poemes dedicats a Sant Jordi. Escoltem Toni Cantallops recitant el poema “Mester d’amor” de Joan Salvat Papasseit.

També hem pogut escoltar a Pere Marpons recitant el poema “Dia de Sant Jordi”.

Tot seguit els nens i nenes de cicle inicial de l’Escola Sobirans han cantat cançons amb motiu d’aquesta diada. Els alumnes de segon B han recitat un poema titulat “El drac”.

Hem fet entrevistes a diferents escriptors locals, com ara Lola Rodríguez, Fina Joseph, Emma Dotras i Jordi Bilbeny.

Fina Joseph ha estat la guanyadora del primer premi de la categoria de prosa en adults de la Mostra literària amb un relat de novel·la negra. Ella mateixa en parla.

També ha avançat que ja ha acabat d’escriure la novel·la que tenia en marxa, i que ara està buscant una editorial que l’editi.

Per la seva part, l’escriptora Emma Dotras estarà avui firmant els seus llibres a Passeig de Gracia 82 de Barcelona. Recordem que és l’autora de les aventures de la Karis, una noia amb certes aptituds especials.

I també hem parlat amb els membres de l’Arxiu Municipal, Gustau Adzeries i Elies Surroca, que també han publicat llibres. 

Finalment han passat per l’estand de la ràdio els diferents paradistes tant de roses com de llibres que hi ha a la riera.

Durant la tarda podeu continuar passejant per la riera per gaudir d’aquesta diada tant especial. A les 7 de la tarda hi haurà ballada de sardanes a la plaça.