Aquest matí, i com es tradicional, Donaviva ha fet el repartiment de clavells amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Fina Escriche, de Donaviva, explica que tot i que les condicions de la dona han millorat, encara queda molt de camí per recórrer en aspectes com la igualtat salarial o el repartiment de tasques domèstiques.

Per últim, Fina Escriche demana a les dones que siguin valentes ja que considera que elles son el sexe fort.

I a les 7 de la tarda, representants de Donaviva i de l’Ajuntament llegiran el manifest davant del consistori, amb acompanyament musical.

Per commemorar aquesta diada, al llarg d’aquesta setmana, els i les oients del programa El Cafè del Matí de Ràdio Arenys de Munt han proposat cançons de dones i de caire reivindicatiu.

D’altra banda, a l’Institut Domènec Perramon s’està treballant el projecte de “Dones i història”. La professora d’Història, Eva Pinyol, explica que l’objectiu es valorar el paper de la dona al llarg de la historia per conèixer la seva importància i perspectiva.

En aquest projecte hi col·laboren Donaviva i el grup motor de dones que va impulsar el llibre Dones d’Arenys de Munt.

Els actes del Dia de la Dona finalitzaran dissabte 30 de març a la Biblioteca, on tindrà lloc l’espectacle familiar Gogaritxi i els seus vindicontes, a càrrec de l’Associació Gogara.