Aquest juliol està obert el període de matriculació al curs 2023-24 del Centre de Formació d’Adults Enric Camón

S’ofereixen cursos de preparació per a Formació Instrumental, Graduat en Educació Secundària, proves d’accés a Grau Mitjà, proves d’accés a Grau Superior, proves d’accés a la Universitat (+25/+45), proves lliures de català, proves lliures d’anglès, francès, Història de l’art i Gabinet d’escriptura.

La major part dels cursos s’iniciaran el 18 de setembre. Per a l’alumnat nou, es faran les sessions informatives i les proves de nivell el 14 de setembre a les 19 h al CFA Enric Camón (Escola Sant Martí).

Les inscripcions s’efectuaran durant el juliol i l’agost a GUSAM (rial Bellsolell, 5, 1r pis) de 10 a una; o bé al telèfon 93 795 07 67. Durant el setembre s’atendran a l’Escola Sant Martí (c/ Generalitat, 2) de 7 a 9 del vespre; o al telèfon 93 793 70 43.

Ho ha explicat Anna Moore Forn, docent del Centre de Formació d’Adults. Ha posat en valor la gran familiaritat que existeix dins el centre, tant entre docents com entre alumnes. Ha destacat que posen molt èmfasi en la bona sintonia entre tothom, i que a part dels cursos preparatòris per accedir a formació superior o certificats lingüístics, també hi ha història de l’art i el taller d’escriptura, on qui hi va ho fa pel sol gust d’aprendre.