Aquest juliol es farà el curs de monitors de lleure que no es va poder fer per Setmana Santa

Del 13 al 29 de juliol es realitzarà a Arenys de Munt el curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil a l’Espai Jove. El curs s’havia de realitzar durant la Setmana Santa, però a causa de la situació causada per la COVID-19 es va haver d’ajornar i s’ha tornat a programar per a aquest juliol. S’ha canviat la ubicació per poder complir amb les normes de seguretat pel que fa a distància i s’han reduït les places per tal de no aglutinar un gran nombre de persones. Així mateix, se seguirà el protocol municipal per al desenvolupament del curs amb les mesures de prevenció adients.

El curs s’adreça a totes aquelles persones interessades a realitzar les tasques i funcions que s’atribueixen al monitoratge d’infants i joves, mitjançant la seva participació en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure. L’avaluació favorable del curs dona accés a l’obtenció del carnet i el diploma de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, que expedeix la Generalitat de Catalunya. La tècnica de Joventut, Anna Maria Godia, explica que el curs es divideix en diferents parts combinant teoria i pràctica.

Per poder-s’hi inscriure és imprescindible tenir els 18 anys complerts el dia d’inici de curs. Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al 667 18 22 81.