Aquest divendres es farà la presentació del llibre “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures”

 l’acte comptarà amb la presencia de l’autor Sergi Sol. També hi participarà el cantautor català Pep Picas i membres de l’associació Free Junqueras.

Aquesta obra analitza el rerefons que va determinar les dures decisions de la tardor catalana: la precipitació del 20-S, la celebració del referèndum, el desconcert posterior a la proclamació de la República, l’ingrés en centres penitenciaris dels presos polítics, l’aplicació de l’article 155, l’estratègia d’ERC per eixamplar la base de l’independentisme, la celebració de les eleccions del 21-D i els entrebancs per configurar un nou Govern. Un llibre que vol ser també un homenatge i un nou clam per exigir el seu alliberament.

L’acte està organitzat per Esquerra republicana d’Arenys de Munt. El seu president, Ramon Pujol, explica que gràcies al llibre es podrà saber què va succeir entre els mesos de setembre i novembre del 2017.

I sobre la recent decisió de la Junta Electoral Central de no reconèixer a Oriol Junqueras com a Eurodiputat, Ramon Pujol opina que és una nova mostra de la repressió de l’Estat cap a Catalunya i confia en que els recursos siguin favorables.

L’acte tindrà lloc divendres a 2/4 de 8 del vespre a la Masia de Can Borrell.