Aquest divendres es fa a la ràdio el debat sobre el Pressupost Municipal

Com saben, la setmana passada, dijous dia 8, es va aprovar el Pressupost per aquest 2018 en un ple extraordinari. Finalment els números fets pel govern van tenir el suport d’ERC i CUP (7) i els vots en contra de PDeCat i PP (4). Una regidora d la CUP no va assistir al Ple, com tampoc la regidora del PSC.

En el debat es vol desgranar una mica aquest Pressupost per saber quins són aquells projectes nous que es podran tirar endavant l’any 2018, com el Centre Cívic. Es debatrà perquè alguns partits hi donen suport i altres no.

També es comentarà que finalment hi ha una partida per a la tercera fase de la Riera i es debatrà sobre quines són aquelles partides que no existeixen i en canvi hi haurien de ser. O quines dotacions pressupostàries són curtes. Tot des del punt de vista tant del govern com de l’oposició.

Un altre aspecte que probablement serà comentat és com han anat les negociacions per al Pressupost entre formacions polítiques, que no han anat igual de bé per a tothom.

El debat serà aquest divendres a partir de les 6 de la tarda, al 107 de la FM, Ràdio Arenys de Munt. Durarà una hora i mitja i inclourà un espai de participació dels oients.