Aquest divendres, dia 30 de setembre, arrenca la Setmana de la Gent Gran a Arenys de Munt

Ho farà amb la inauguració d’una exposició. Tota la setmana que ve hi haurà activitats repartides en diversos dies, i ara les desgranarem. Per començar, la regidora de Gent Gran, Montse Batista i Alsina, ha comentat com sorgeix la programació de la jornada

En primer lloc, com dèiem, divendres a les 5 de la tarda s’inaugura una exposició de la Gent Gran, amb la participació del Club de Lectura, amb l’obra “un tomb per la vida de la Maria Bigorra i Artigas”. La regidora explica que la mostra està a la Mercè Paluzié, però l’activitat inaugural es fa als baixos de l’Ajuntament.

El dia 1 d’octubre la nostra emissora se suma a la Setmana de la Gent Gran posant els mitjans tècnics necessaris per fer un programa de ràdio especial dedicat a la gent gran. Es farà de les 11 a la una del migdia des de la plaça de l’església. El conduirà Manel Lladó. Després, a les 2 del migdia, es farà un dinar de la Gent Gran a la Sala municipal. Es poden comprar les entrades al bar de l’Esplai de jubilats Verge del Remei, a un preu de 3€.

El diumenge dia 2 d’octubre, a les 4 de la tarda, a la Sala Municipal hi haurà un concurs de fotografies antigues, caldrà endevinar els personatges de les fotos antigues d’Arenys de Munt i es podrà guanyar un premi, que la regidora batista no ha volgut desvetllar

I a les cinc, a la mateixa Sala Municipal, hi haurà havaneres i cremat amb el grup Barca de Mitjana

Arribem així ja a la setmana que ve. El primer acte serà el dimarts dia 4 d’octubre, a la Sala de Plens de Can Borrell, on s’hi farà un consell municipal monogràfic sobre la Residència.

L’endemà, dia 5 d’octubre, hi ha una sortida amb autocar i dinar a Corbera d’Ebre, per visitar el memorial de la batalla de l’Ebre. Anar-hi costa 15€ i les inscripcions s’han de fer a l’OAV de l’Ajuntament.

El dimarts, dimecres i dijous de la setmana que ve, de sis a vuit del vespre, es faran classes de gimnàstica i ball per a la gent gran a la plaça de l’Església.

I entre l’1 i el 5 d’Octubre hi ha jornada de portes obertes a l’Arxiu Municipal, a Can Borrell.

Batista ha destacat l’energia que té la gent gran a Arenys de Munt, que durant tot l’any fan activitats i estan plenament actius.