Aquest divendres 4 de març se celebrarà la segona Festa de l’Educació d’Arenys de Munt

Serà a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la plaça de l’Església, si no plou. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer l’oferta formativa d’Arenys de Munt abans que els pares i mares puguin fer els tràmits de preinscripció al centre escolar d’Arenys de Munt que escullin per als seus infants.

La primera Festa de l’Educació va tenir lloc el 6 de març de 2020, just abans de l’arribada de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya, que un any més tard, el 2021, va impedir que es pogués celebrar. Aquesta festa està especialment adreçada a famílies amb infants que inicien la seva vida educativa o que canvien d’etapa formativa.

Hi participaran tots els centres educatius d’Arenys de Munt: l’escola bressol La Petjada, l’Escola Sant Martí, l’Escola Sobirans, l’Institut Domènec Perramon, el CFA Enric Camón i l’Aula de Música AdM. Hi haurà xocolatada per a tots els infants.

La regidora d’Educació, Tònia Vila Paituví, ha explicat que l’Ajuntament vol donar a conèixer la qualitat de les nostres escoles a tot el públic, i aquesta festa vol ser un complement a les jornades obertes que organitza cada centre, on presentaran amb més detall els seus projectes educatius.