Aquest diumenge Ràdio Arenys de Munt emet el programa especial del Brindis amb les entitats del poble

Serà un programa de més de sis hores de durada, per on hi passaran una cinquantena d’entitats i partits polítics del municipi explicant el que han fet aquest 2017 i els desitjos de cara al 2018.

El programa es va enregistrar el dia 16 de desembre i aquest any no ha tingut brindis amb copes de cava, per fer palès des de l’emissora la situació gens normal que viu el país, amb polítics i líders socials presoners i a l’extranger.

Es va mantenir, això si, el programa habitual, en el format tradicional de diferents rondes intercalades, presentades per Oriol Leo, director de Ràdio Arenys de Munt, i Jordi Soler, president de Ràdio Associació Arenys de Munt, amb Mar Mir al control tècnic i Àngels Ropero a la producció.

Aquest any, a més a més, es va convidar al cantant Melendi, que va tocar alguns dels seus temes i va avançar que d’aquí a mig any llençarà un nou disc.

El programa El Brindis amb les entitats el podreu seguir aquest diumenge 31 de desembre, a partir de les 10 del matí.

I demà podreu escoltar el resum informatiu de l’any, elaborat per Elena Cots, Pau Casals i Àlex Carrión des de la redacció d’Informatius.  S’emetrà a la una del migdia, en lloc de l’informatiu local i comarcal.

D’aquesta manera Ràdio Arenys de Munt tanca el 2017 i us desitja a tots un feliç 2018.