Aquest diumenge la ballada de Rams de l’Esbart torna a la Sala Gran del Centre, quatre anys després

Han passat quatre anys des que l’esbart va fer l’última Ballada de Rams a l’escenari del Centre. L’edició de 2019, amb les obres del Centre projectades, l’actuació es va traslladar a la Sala Municipal i els anys 2020 i el 2021 es van haver de cancel·lar per la pandèmia. Com si fos un cicle olímpic, enguany l’actuació tornarà al seu escenari habitual. En plena celebració dels 45 anys de l’Esbart, la Ballada de Rams tornarà a ser la protagonista del dia. L’Escola de Dansa, els Juvenils, el Cos de Dansa i, com a novetat, el nou grup de Veterans, oferirà una tarda de danses tradicionals i de nova creació per a tots els públics. Perquè, malgrat les complicacions derivades de la pandèmia, l’esbart segueix actiu i amb ganes de tornar a pujar als escenaris.

Sergi Ojeda i Mireia Subirana van pasar pel programa El Centre és Viu, per comentar com será la ballada de rams d’enguany. Ojeda destaca que será la primera vegada que el grup dels més petits ballarà en aquest espectacle de Rams.

Com a novetat, tal com hem dit, hi ha la presencia del Grup de Veterans. Són una quinzena d’exdansaires que s’han tornat a ajuntar per ballar en aquest dia tan especial

Les entrades estan disponibles a la web del Centre.