Aquest diumenge es fa al Centre l’espectacle “Quasi òpera” a càrrec de la companyia “Il·luminati”

Entres al teatre, agafes el programa de mà i veus el títol: “Quasi Opera”. I et preguntes. De què va això? Què faran aquesta gent? Són cantants d’òpera de debò? O aquest “Quasi” té a veure amb el fet que fan veure que canten òpera i en realitat tot està gravat? Són moltes preguntes, algunes d’elles es van respondre ahir al Cafè del Matí amb Ezequiel Casamada, membre de la companyia. Anem per parts. De què va això? Aquesta va ser la resposta.

Una altra pregunta important. Són cantants d’òpera de debò? Sí, però han volgut fusionar l’òpera amb una altra de les seves passions: el teatre.

Per últim Ezequiel Casamada va explicar com va sorgir la idea de crear la companyia “Il·luminati” juntament amb els seus dos companys. L’origen el trobem a una altra companyia que tenia una idea semblant.

Les entrades estan disponibles a través d’entrapolis i a la web del Centre. Serà a les 6 de la tarda a la Sala Gran del Centre, i és un especatcle que arriba al Centre de la mà de la Federació d’Ateneus de Catalunya, la FAC