Aquest diumenge es disputa l’Ironman. El pas per les quatre carreteres quedarà tallat al trànsit entre les 7 del matí i les 12 del migdia

Ja tenim preparat l’equip d’esportistes locals que participaran. Recordem que l’ equip està format per el nedador Ricard Novel, el corredor Santi Roig, i el ciclista Xavi Solà.

Santi Roig ha explicat que els tres participants son de la mateixa colla d’amics, i que ja s’havien plantejat participar a l’Ironman. Ara, gràcies a l’Ajuntament podran fer-ho.

I Xavi Solà  ha explicat que l’objectiu és acabar la prova i gaudir d’aquell dia.

La triatló s’inicia a Calella amb la prova de natació i seguidament es fan 90 kilòmetres en bicicleta a través de diferents municipis, com ara Arenys de Munt. Motiu pel qual el pas per les quatre carreteres quedarà tallat al trànsit entre les 7 del matí i les 12 del migdia.

El regidor de Seguretat, Àngel Castillo que les afectacions seran les mateixes de cada any. Tan cap a Sant Iscle com cap a Collsacreu es posibilitaran camins alternatius. El serveis d’emergència estaran disponibles per qualsevol eventualitat.