Aquest Diumenge 27 de març a les 6 de la tarda a la Sala Gran del Centre hi ha cinema Familiar en català

“LA MAMA ÉS PURA PLUJA” I “LA MEVA VIDA A VERSALLES”

Són dues pel·lícules en una sola sessió, perquè són curtetes les dues. La primera, la de La mama és pura pluja explica el que li passa a la mare de la Jana, que es troba al límit de les seves forces i necessita un descans de les responsabilitats familiars i laborals. És per això, que envia la Jana a passar el Nadal a casa de l’àvia i aprofitar per estar uns dies a un centre on la cuidin.
A la Jana no li farà gens de gràcia quedar-se sola amb l’àvia, però contra tot pronòstic, les vacances acabaran sent tota una aventura on farà nous amics: la Sònia, en Leo i en Cloclo, un habitant del bosc. Allà, els nous amics li faran entendre la importància de cuidar i respectar als éssers estimats. “La mama és pura pluja” és un curtmetratge que ha estat nominada i premiada a “El meu primer festival”.

I a la segona pel·lícula, La meva vida a Versalles, s’hi explica que la Violeta s’ha quedat òrfena i se’n va a viure amb el seu oncle Régis, que treballa com a conserge ni més ni menys que al palau de Versalles! A la Violeta no li fa gens de gràcia el seu tiet: és gran com un os, empipador i fa pudor; i cuidar la Violeta tampoc no estava als plans del Régis. Aprendran tots dos a acceptar-se, conviure i estimar-se? Un conte de fades realista i commovedor.