Aquest diumenge, 16 de juliol, es farà a la piscina municipal la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

Com cada any, aquest diumenge, 16 de juliol, es farà a la piscina municipal la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, que té com a objectiu donar a conèixer aquesta malaltia i recaptar fons per a la investigació. L’horari serà de 10 a 14 h. S’hi faran diverses activitats i es vendrà material de la campanya, gràcies a la col·laboració de Voluntaris per Arenys de Munt. L’any passat es van recollir 300€ i la voluntat d’aquest any és superar aquesta xifra.

De fet, el Mulla’t se celebra el diumenge 9 de juliol a la majoria de piscines de Catalunya. Hi ha algunes piscines, però, que prefereixen celebrar el Mulla’t un altre dia. És el cas d’Arenys de Munt, que ho farà diumenge dia 16. Ho ha comentat Pep Juvanteny Planas, cap dels voluntaris per Arenys de Munt

L’activitat es farà de 10 a 2, amb nadades i tallers, i a les 12 del migdia tothom podrà saltar a la piscina agafats de la mà. També es podrà comprar marxandatge de la Fundació o fer donatius a una guardiola.

Com dèia el Pep Juvanteny, hi ha moltes maneres de mullar-se, no només en el sentit literal a la piscina. Arreu de Catalunya hi ha restaurants que ofereixen un plat solidari amb l’esclerosi múltiple. Et pots mullar amb els productes solidaris del Mulla’t. Samarretes, tovalloles, bosses, necessers i l’ampolla del Mulla’t.

Et pots mullar fent un donatiu, que ajudarà a oferir serveis de rehabilitació per a les persones que veuen que l’esclerosi múltiple avança, així com a la recerca.

Et pots mullar fent un Bizum al 03128.

Durant el juliol també et pots mullar des del supermercat amb l’Oli OleAurum, que és l’oli del Mulla’t. Trobaràs l’oli, fet per productors catalans, a les principals cadenes de supermercats. Per cada ampolla d’oli venuda OleAurum cedeix 1 € per l’esclerosi múltiple fins al 31 de juliol.

Et pots mullar fent un voluntariat pel Mulla’t. Les piscines demanen persones voluntàries per organitzar el salt del Mulla’t i per vendre els productes solidaris.

De tot plegat en parlem ara amb Iria Saà Garriga, directora de comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple