Aquest dissabte es fa l’escudella de recapta a benefici de l’església

Cada any la preparen des de l’associació de la Part Alta d’Arenys de Munt. L’any passat no es va poder fer, va ser l’únic any que la pandèmia ho va impedir. És una escudella de recapta solidària, costa 5€ endur-se un plat cap a casa, per tant, el que es recapti en menjar anirà a l’olla i el que es recapti en diners anirà destinat a l’església de Sant Martí d’Arenys de Munt.

Durant el matí, de 10 a dues,es podrà anar a portar els ingredients, i aprofitar per visitar el Museu parroquial a partir de les 12 del migdia. D’ingredients es poden portar ossos, botifarra negra, carn picada per fer les pilotetes, carcasses de pollastre, pedrers, la verdura típica del caldo, patata, pastanaga, cigrons… tot el que es pugui posar en una escudella de recapta. Les cuineres ja hi seran a partir de les 10 del matí a la placeta de l’església perquè tenen força feinada. Ho ha comentat Núri Vilaró

Al anar a buscar el plat a la tarda, a partir de les sis, cal portar dos tapers o recipients de casa, un pel caldo i un per la carn d’olla.