Aquest dissabte al migdia es presenta la candidatura de la CUP per a les properes Eleccions Municipals

Aquest dissabte es presenta la candidatura de la CUP a les eleccions municipals d’Arenys de Munt. Serà a les 12 del migdia a la Sala d’Exposicions. Que el seu cap de llista serà Guiu Muns Roura ja fa mesos que se sap i s’ha fet públic, però ara dissabte es coneixeran els primers noms de la llista electoral. A l’acte també s’hi podrà conèixer el plantejament principal de la CUP de cara al proper mandat, així com les prioritzacions d’aquest projecte que estan treballant intensament amb totes les persones que s’hi van sumant. Per altra banda també parlaran dels eixos transversals i faran balanç de la feina feta durant aquesta legislatura.

Per la CUP cal revisar el Pla de Mobilitat del municipi, ja que el poble ha augmentat molt en població i la mobilitat s’ha vist afectada. I un altre punt, molt relacionat amb la qüestió del creixement, són revisar els equipaments i serveis que tenim per fer-los realment de qualitat i que donin resposta a les necessitats reals dels pràcticament 10.000 habitants que té el municipi.

Hi intervindrà Guiu Muns Roura, i Aida Solé Missé. Ells dos són els dos primers llocs de la llista de la CUP per a les properes municipals. També hi intervindrà Pat Sillah, regidora cupaire a l’Ajuntament d’Arenys de Mar, i Dani Cornellà, Diputat de la CUP al Parlament de Catalunya.

Un cop acabi l’acte, hi haurà vermut popular per a tots els assistents.

Guiu Muns Roura, regidor de la CUP i cap de llista, ha explicat que es presentaran les motivacions personals que els empenyen a seguir tirant endavant el projecte cupaire d’Arenys de Munt. Ara estan treballant en el programa electoral i perfilant les línies clau per al proper mandat. Guiu Muns Roura afirma que són un partit que aspira a l’alcaldia i a tenir funcions de govern després de les eleccions i no es presenten per estar tranquil·lament a l’oposició.