Aquest dissabte a les 7 de la tarda la Sala Gran del Centre acull la representació del Conte de Nadal, obra de Charles Dickens

El conte de Nadal és un clàssic de Charles Dickens que s’ha transformat en una obra musical i escenificada però amb alguns canvis adaptats als nous temps.

Ens situem a Londres, on hi viu Mrs Scrooge, una dona amb ànima solitària, poc generosa i amb gens d’esperit nadalenc. No li agraden els infants, ni els cants, ni sentir-se part de res. Una nit se li apareixen tres esperits, l’esperit del passat, del present i del futur que la faran reflexionar sobre la vida, sobre l’amor i el compartir, i qui sap, si això potser farà canviar el seu futur.

Aquesta obra està interpretada i dramatitzada per les veus del Cor Tiamat de l’Escola Municipal de Música d’Arenys de Mar, les solistes Laia Gómez i Mariona Mas, acompanyats al piano per  Quim Estrada, al baix elèctric per Ferran Irzo i dirigits per Gemma Ruiz, qui precisament aquesta setmana ha passat pels micròfons del Cafè del Matí per comentar aquesta adaptació.

Gemma Ruiz ha afegit que és una obra molt agraïda de cantar, que barreja modernitat i tradició, i que el procés de creació ha estat molt gratificant.

Les entrades les poden al web del Centre i a taquilla, el dia de representació