Aquest dijous Pere Aragonès visita Arenys de Munt

Djous hi ha programada una recepció i signatura al Llibre d’Honor per part del conseller i vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Aquesta serà la primera visita institucional a l’Ajuntament d’Arenys de Munt. L’acte serà a 3/4 de 8 del vespre davant mateix de l’ajuntament, on es farà el parlament de benvinguda de l’alcalde i, a continuació, el parlament del vicepresident.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, ha convidat a tots els veïns a asistir a l’acte, per escoltar el discurs del pinedenc Pere Aragonès.

Després de l’actepúblic de benvinguda, el conseller pujarà al despatx d’alcaldia de l’Ajuntament per a signar el Llibre d’Honor d’Arenys de Munt.

Joan Rabasseda ha comentat que no demanaran diners directament a Pere Aragonès, malgrat que ell sigui el titular d’Economia i Hisenda de la Generalitat, ja que les subvencions es demanen pels Canals administratius legals i formals apropiats. Sí que ha matisat, però, que ferconèixer el poble als Consellers de la Generalitat és positiu quan Arenys de Munt queda empatat a punts amb algún altre municipi en alguna subvenció i ha de desempatar el criteri del Conseller.

El vicepresident de la Generalitat visita Arenys de Munt per participar també a la Nit SERHS 2018, homenatge a Ramon Bagó, al Castell Jalpí d’Arenys de Munt.