Aquest dijous hi ha ple de l’ajuntament d’Arenys de Munt

En aquest, es porta una ampliació de les bases de subvencions al comerç per dotar-los econòmicament. El regidor de comerç, Josep Sánchez, explica que es tracta d’una subvenció perquè els comerços puguin fer millores en els seus establiments.

També es portarà a ple la millora de les bases de subvencions del concurs d’emprenedoria que es posarà en marxa en el mes de maig. I una altre millora són les bases de subvencions per tal què empreses del municipi contractin a aturats menors de 30 anys i majors de 45.

El regidor Josep Sánchez ha explicat que d’aquesta manera esperant que aquest any es pugui fer una bona campanya de promoció i les empreses s’animin a demanar aquesta subvenció amb l’objectiu d’ajudar al col·lectiu de persones que tenen més dificultat a l’hora de trobar feina.

Al ple de dijous també es porta a aprovació la proposta d’adhesió a la pòlissa d’assegurança col·lectiva d’accidents de personal de càrrecs polítics, la proposta de la delegació de competències del consell comarcal i la proposta inicial de la modificació de l’ordenança reguladora.

També es presentarà la proposta de derogació del reglament d’ajuts socials urgents i la proposta de les bases específiques de subvencions del foment del lloguer social.

Pel que fa a les mocions, el grup CUP en presentarà una per sol·licitar l’apropament dels presos catalans Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Joaquim Forn i Oriol Junqueras. I el PDeCAT presentarà una moció per declarar el 27 d’octubre festa de caràcter nacional.

El ple és dijous a les 8 del vespre a la Masia de can Borrell.