El Ple d’avui serà a porta tancada i sense precs ni preguntes

Al Ple s’hi portarà, entre d’altres, la modificació de les bases de les subvencions i ajuts al lloguer. L’Alcalde i regidor d’Economia, Josep Sánchez, explica que van detectar els motius pels quals algunes subvencions no havien funcionat com estava previst i per aquest motiu canviaran les bases. Sánchez afegeix que aquesta modificació té com a objectiu principal agilitzar les tramitacions de les sol·licituds.

Al ple de dijous també es presentarà la proposta d’aprovació de coofinançament d’un projecte turístic cofinançat amb els fons FEDER dela Unió Europea. Aquesta iniciativa, impulsada pel Consell Comarcal, te com a objectiu potenciar i promocionar els espais més emblemàtics dels municipis de la comarca.

Per altra banda el ple de dijous de l’ajuntament d’Arenys de Munt portarà una declaració institucional amb motiu del Dia internacional dels drets de les dones. Serà presentada pel PSC. La regidora d’igualtat, Maria Angels Gros, explica que aquesta declaració rebutja al masclisme i al creixement dels partits d’extrema dreta, que consideren antifeministes. El text també reconeix la visió feminista del govern de l’Estat espanyol.

Al ple també es porta la proposta d’aprovació inicial dels estatuts del Consell de gent gran per la seva constitució. La regidora de la gent gran, Montse Batista, explica que els estatuts han estat elaborats conjuntament amb l’oposició.

Al ple també es portaran la proposta de creació de la comissió especial per a la modificació del reglament de participació, i la delegació de competències a Localret per a la tramitació de la compra agregada de telecomunicacions. Queden ajornats per a una propera sessió els precs i preguntes, amb la finalitat d’acabar d’hora la sessió i aprovar-hi el mínim que legalment sigui indispensable, 

El ple és demà avui a 2/4 de 8 del vespre a la Masia de Can Borrell. no s’hi pot anar, però el podreu seguir per la ràdio.