Aquest curs l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt porta a terme algunes classes a l’aire lliure per tot el tema de la COVID

Per aquest motiu l’AMPA de l’escola Sant Martí ha comprat unes taules que han instal·lat al terrat del porxo, per tal que els alumnes hi puguin fer classes a l’aire lliure. El director del centre, Lluis Llovet, explica que també s’estan fent algunes activitats al parc de Can Borrell.

Llovet explica que el problema principal és la limitació pel que fa a acompanyants, però que mentre el temps acompanyi, la idea és ampliar el nombre d’activitats a l’exterior.

I malgrat la situació actual, l’Escola Sant Martí no ha volgut deixar de celebrar la festa de la Castanyada. Això sí, cada etapa o cicle l’ha celebrada d’un manera diferent (torrada de castanyes, passejades per la muntanya, art efímer de mandales i fins i tot construccions de cabanes). Ho explica la cap d’estudis del centre, Maite Casquete.

Maite Casquete avança que faran servir el mateix patró per les properes festes del centre. El 20 de novembre, per exemple, celebraran Santa Cecilia projectant uns vídeos que estan preparant, i malauradament no serà possible l’assistència dels pares.