Aquest curs es repeteix el cicle Créixer en Família 

Amb l’objectiu d’orientar, reforçar i donar eines a les famílies per potenciar  el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats.

Aquest cicle de tallers pretén ser un espai d’intercanvi d’experiències entre famílies amb fills i filles adolescents i pre-adolescents, guiat per professionals experts en què les prioritats són reflexionar en relació a per què educar, què fer i com fer-ho.

Aquesta activitat està organitzada per l’Escola de Família d’Arenys de Munt i s’adreça a famílies amb fills i filles de l’ESO, tot i que està oberta a aquelles persones que hi tinguin interès.

Es faran tots els dimarts, a partir del dia 2 d’octubre i fins el 6 de novembre, de 6 a 8 del vespre a la Masia de Can Borrell. El cicle consta de 6 sessions i  la primera serà: I si, primer, mirem d’entendre’ls. En parla l’alcalde i regidor de Benestar social, Joan Rabasseda.

L’activitat és gratuïta i les places són limitades i per rigorós ordre d’inscripció. Us podeu inscriure o demanar més informació al correu electrònic: escoladefamilia@arenysdemunt.cat