Aquest cap de setmana tenim més activitats nadalenques a Arenys de Munt

Demà divendres arribaran les històries del fum, fum, fum: monòlegs en clau d’humor.  Aquest any a més dels monologuistes del poble també comptaran amb l’actuació de Toni Albà. Serà a les 10 del vespre a la Sala Municipal.

Pere Sánchez del grup Eskakejats, explica que a més del convidat es comptarà amb actors locals com Toni Ferrons o la Pili Muns i l’Eva Tortosa que s’estrenen aquest any. També comptaran amb la Palestina Street Band i faran l’entrega del caganer de vidre.

Diumenge arribarà a Arenys de Munt el Patge Reial, perquè tothom qui vulgui ja li pugui fer arribar la carta dirigida als Reis Mags d’orient. El patge el trobareu a la Plaça de l’Església a partir de les 12 del migdia.

Recordem que encara podeu trucar al telèfon reial per demanar que els Reis us visitin a casa i entregar personalment els regals als infants de la casa. El telèfon reial és el 616 805 391. Ho explica Jordi Roura de l’organització de la cavalcada d’Arenys de Munt .

L’últim dia de l’any, hi haurà la revetlla de cap d’any que organitza l’Agrupació sardanista a la sala Municipal, amb sopar i ball. La mateixa nit a la Plaça de l’Església es farà un concert amb el grup Karaokes Band i brindis de les campanades.

Ja dijous 3 de gener i divendres dia 4, novament es farà el parc de Nadal La Neula, que aquest any estarà ubicat a l’edifici del Mercat. La regidora de festes, Tònia Vila, explica que l’objectiu és que els nenes gaudeixin de diferents activitats any rere any.

Per exemple, el dijous al matí hi haurà una bola de Nadal gegant on a l’interior s’explicaran diferents contes.

I divendres al matí es faran diferents jocs del mon de fusta i a la tarda estan programats uns tallers gastronòmics.

I dissabte 5 de gener arribaran els Reis Mags. La cavalcada sortirà a les 6 de la tarda des de l’Escola Sobirans i fins la Plaça.