Aquest cap de setmana surt un nou butlletí Amunt Arenys on s’hi recull actualitat municipal i les activitats d’estiu

Arenys de Munt tindrà diferents activitats festives i culturals durant l’estiu al centre del poble. Moltes seran a la Riera, que es torna a tancar al trànsit per gaudir de vespres ala fresca, amb música i les terrasses dels bars. Però també hi haurà activitat a la nova plaça de la República Catalana i als diferents carrers que celebren la seva breda. Ja van començar les activitats el cap de setmana passat, amb la Breda del Sindicat el dissabte dia 3 i un concert a la Riera, també el diumenge. Divendres hi ha concert al Forn de Dalt, i dissabte es farà un altre concert a la Riera. Diumenge hi haurà jocs d’aigua infantils conduït per els Xous-Xous, i a la nit un concerta la plaça de l’església, organitzat per l’Infinit i el Pep’s de la Plaça. El cap de setmana posterior, del 17 i 18, es farà la Breda del Pi Gros. De cara al diumenge 25 destaca el muntatge del joc de creació La Città infinita, a la Riera, i la Nit Bruixa pel 31 de juliol. Ja a l’agost es seguiran fent concerts a la Riera i al Forn de dalt, i començarà el cicle de sardanes, en aquest cas a la Plaça de la República Catalana.

Hem fet algunes pinzellades al cartell d’actes, que us el posarem a la web de la ràdio i també el podeu veure des de ja fa uns dies a la web de l’Ajuntament, però ara ho volem comentar amb el regidor de festes, Abel Coll.

I totes aquestes activitats quedaran recollides a l’Amunt Arenys que ara mateix ja està a impremta i que ben aviat es repartirà per les llars. És una revista de 16 pàgines amb l’actualitat municipal organitzada per seccions i àmbits temàtics, on hi ha també un espai per a columnes d’opinió dels partits polítics presents al Ple Municipal i un parell d’entrevistes a tècnics de l’Ajuntament, concretament hi apareixen Alícia Muns Terrats, cap de l’àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, i Arturo Rodríguez de la Torre, cap de la Brigada de Serveis. Ja que tenim a Abel Coll en línia ho comentem amb ell, però ara com a titular de la regidoria de Comunicació.