Aquest cap de setmana no ha perdut cap equip d’Arenys de Munt, i a l’OK lliga Plata li queden dues jornades d’infart

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex aconseguix la victòria a la pista del líder, l’Alcobendas i dóna un cop sobre la taula. Els arenyencs es van imposar per 2 gols a 3 i es col·loca a només un punt del segon i a 2 del primer lloc. Tot apunta que la lliga es decidirà a la darrera jornada. Abans, però, l’Arenys de Munt haurà de superar al Barça aquest proper dissabte en jornada unificada. Raul Castillo, es mostra eufòric per la victòria i destaca la feina realitzada una vegada més.

Passem al futbol sala, primer el masculí, que va empatar a 3 a la pista del Mar Dènia. Els de Tati Torres segueixen sense conèixer la victòria però encadenen dos empats consecutius que els ajuda a agafar confiança de cara al tram final. El segon entrenador, Marc Vila, destaca que l’equip fos capaç d’empatar després d’anar perdent 3 a 0.

Seguim amb el futbol sala però ara parlem del femení. L’equip de Primera divisió es deixa punts per primera vegada aquesta temporada davant d’un equip de la part baixa. Les arenyenques no van poder passar de l’empat a 1 davant el Parets però segueixen al capdavant de la classificació. L’entrenador, Joan Jové lamenta la mala imatge oferta per l’equip.

Canviem ara sí de disciplina i ens centrem en el futbol. Concretament parlem del primer equip, de la quarta catalana. L’Arenys de Munt disputava dissabte l’11a jornada de la lliga davant el Dosrius. Els de Cristian Pajuelo no van fallar i es van endur els 3 punts del camp visitant que els deixa empatats a punts amb el segon classificat. L’entrenador destaca la capacitat de remuntar el marcador.

I per últim, hem de parlar de bàsquet i hem de celebrar la primera victòria de l’Amunt Bàsquet, que es van imposar per 74 a 54 davant el Santa Perpetua. L’entrenador és Xavi Morago