Aquest cap de setmana juga tothom menys l’hoquei, que descansa

A les portes d’un nou cap de setmana esportiu. Compromisos per tots els principals equips menys per l’hoquei, que gaudirà d’una jornada de descans amb el playout a l’horitzó.  Hem de començar la nostra prèvia dels divendres parlant de futbol sala. Parlem primer de l’equip masculí, que rebrà a l’Unión Santa Coloma en la 25a jornada de la 3a divisió. Els de Gerard Artigas Torrent arriben a la cita després de caure davant al Montcada i amb ganes de tornar a la senda de la victòria. Al davant, tindran al 4t classificat. Escoltem al tècnic arenyenc.

I per la seva part, el conjunt femení es desplaçarà fins la pista de l’Alzina per disputar la 21a jornada de la 1a divisió. Les de Joan Jové Peralta, 3es classificades, s’enfrontaran al cuer de la categoria i que només ha aconseguit dues victòries en el que va de temporada. Aquesta és la prèvia del tècnic arenyenc.

I ara és el torn del futbol. El Sénior també descansa perquè li tocaria jugar contra l’Alella però el conjunt alellenc s’ha retirat de la competició.

Els que sí que jugaran seran els veterans. Es desplaçaran fins a Mataró per jugar davant La Llàntia. Si els de Raul Serrano Garcia aconsegueixen els 3 punts tindran a tocar l’ascens de categoria. Escoltem al tècnic.