Aquest cap de setmana hi ha portes obertes escolars, xerrada d’ecologia, ball de Carnaval de l’Esplai i cinema al Centre

Parlem d’actes de cap de setmana. Un cap de setmana important per als pares i mares que tinguin infants que hagin de començar a P3 a alguna escola del municipi. Demà dissabte comencen les jornades de portes obertes. A l’Escola Sant Martí seran a les 10, a les 11 i a les 12 del migdia. I a l’escola Sobirans es faran a dos quarts d’11 i a les 12 del migdia. Per anar-hi, en tots dos casos, cal demanar cita prèvia a agora.xtec.cat/escolasantmartí o a agora.xtec.cat/ceipsobirans.

Qui no pugui anar-hi dissabte, que no pateixi. Hi ha més jornades previstes. Al Sant Martí seran el dimecres 1 de març  de dos quarts de 10 del matí a tres quarts d’11, i l’endemà dijous 2 de març d’un quart de quatre a les quatre i vint. A l’Escola Sobirans també en faran el dilluns 27 de febrer a dos quarts de 10,a  les 11 i a un quart de quatre.

A l’Institut Domènec Perramon faran portes obertes el dijous 2 de març  de 5 a 8 del vespre. També cal concertar cita prèvia escanejant un codi QR que hi ha al cartell.

Qui les farà més tard és l’Escola Bressol Municipal La Petjada. Les farà el dissabte 29 d’abril. A dos quarts de 10 i a tres quarts de 12 faran sessió informativa presencial sense infants, i cal demanar cita prèvia trucant al 93 793 73 88. Entre dos quarts d’11 i dos quarts de 12, i entre tres quarts d’una i dos quarts de dues es farà una visita guiada a les instal·lacions.

El període de preinscripcions a 2n cicle d’Educació Infantil i primària serà del 6 al 20 de març. A Secundària del 8 al 20 de març, i a Batxillerat del 20 al 26 d’abril. A primer cicle d’educació infantil encara s’ha de concretar.

 Aquest dissabte a les 11 del matí es fa a la masia de Can Borrell una xerrada organitzada pel Parc del Montnegre i el Corredor. Es titula ecología i Societat. Anirà a càrrec de Martí Boada, naturalista, geògraf i Doctor en Ciències Ambientals. A part de la seva expertesa, també és conegut per ser el micòleg que parlava de bolets al mític programa de TV3 “caçadors de bolets”.

Aquest diumenge l’Esplai de jubilats d’Arenys de Munt celebra la seva festa de Carnaval. Serà a partir de les 6 de la tarda a la Sala Municipal. Hi haurà un berenar i després un ball amb música en directe. A més a més, hi haurà concurs de disfresses amb premis pels tres millors classificats. Ho ha ampliat el president de l’Esplai, Josep Fugaroles

I aquest diumenge hi ha cinema al Centre, ja que dins el Cicle Gaudí de cinema català es projecta la pel·lícula ’42 segundos’. La pel·lícula s’havia de projectar el dia 15 de gener però finalmente es va ajornar la projecció. Es farà aquest diumenge. Serà a les sis de la tarda del dia 26. El film explica que pocs mesos abans de les olimpíades de Barcelona 92, la selecció espanyola de waterpolo sent que no està preparada i necessita un impuls si no volen fer el ridícul durant la competició. Aquest gran canvi arriba amb un nou entrenador amb fama de dur. Gràcies a un esforç sobrehumà, al treball en equip i al suport de tot un país, l’equip demostrarà al món sencer que es pot arribar més enllà del que mai havien imaginat. És una película no recomanada a menors de 12 anys, i la dirigeixen Dani de la Orden i Alex Murrull. La versió original és en castellà, amb part dels diàlegs en català. Aquest n’és el trailer